Post Top Ad

lunes, 31 de mayo de 2021

temuto 46+ Церква Святого Пантелеймона В Галичі Pictures calculated

temuto 46+ Церква Святого Пантелеймона В Галичі Pictures calculated. Історія храму святого пантелеймона заснування. Неподалік від давнього галича, на території виноградної гори, князь роман мстиславович новий поштовх до відродження святині дав візит до церкви в 1991 р.

wallpaper

Read more

Церква св. Архистратига Михаїла в Товстому (Тернопілля ...
Церква св. Архистратига Михаїла в Товстому (Тернопілля ... from i.pinimg.com
Великої шкоди пам'ятці завдала пожежа 1802 року та гарматний обстріл в часи першої світової війни. Пріоритетом у вивченні цієї святині є те, що таких давньоукраїнських храмів донині практично не збереглося. Пам'ятки архітектури та образотворчого мистецтва:

Епіграфічна спадщина храму святого пантелеймона в місті галич представлена написами, виконаними різними мовами та в різні періоди існування святині.

З історії церкви святого пантелеймона. 1676 року храм постраждав під час походу на галич турків. .храм святого пантелеймона, який вважається єдиною збереженою до висоти 8 метрів від о церкви св. 17 широкому колові дослідників давньоруської писемности епіграфічний комплекс церкви святого пантелеймона в галичі був до останнього.

Hi, my name is . Iam .

wallpaper

mayo 31, 2021 / by / 0 Comments

No hay comentarios.:

Publicar un comentario

Post Top Ad